Category Shqip

01. L’épouvantail voyageur (shqip)

Dordoleci që udhëton

02. Le rêve vendu (shqip)

Endrra e shitur

03. Accusée, levez-vous ! (shqip)

E akuzuar, ngrihuni në këmbë !

04. Aventures au sommet d’un arbre (shqip)

Aventurat në majë të pemës

05. Le koala (shqip)

Koala

06. Le lièvre et le Grand Génie de la brousse (shqip)

Lepuri i egër dhe Gjeniu i Madh i shkurres

07. Les singes et la sécheresse (shqip)

Majmunët dhe thatësira

08. Monsieur Pou déménage (shqip)

Zoti Morr ndryshon banesë

09. Pitane ne s’aime pas (shqip)

Pitaninuke do veten Fjalët e më të vështira Të qash me lot të nxehtë – të qaravitesh – një krifë – një bisht i dendur – skaji i pyllit – pamja e tij e zakonshme – të qortosh dikë –… Continue Reading →

10. La tour Eiffel (shqip)

Kulla Eiffel Fjalët e më të vështira  Një monument – me entuziazëm – një simbol – ekspozita universale – meteorologji – vendet turistike – ndriçmi i kullës – një shkëlqim – një far rrotullues – një ngjitje e vështirë Pyetje… Continue Reading →

« Older posts

© 2021 Makinës së Leximit

Up ↑

Scroll Up